Kineziologie One Brain

Kineziologie One Brain® (také známá jako Three in One Concepts) je jemná, ale velmi účinná metoda zaměřená na harmonizaci těla, mysli a emocí. Tato metoda skvěle propojuje znalosti tradiční čínské medicíny, energetické medicíny, psychosomatiky, terapií barev a květových a Tao esencí aj. Pomocí svalového testu dokáži zjistit a odblokovat emocionální stres, který může být příčinou různých fyzických i psychických problémů. Kineziologický odblok umožňuje nastolit přirozenou harmonii a rovnováhu v těle, zlepšení zdraví a kvality Vašeho života.

Jak to funguje?

Základem kineziologie One Brain® je svalový test. Pomocí tohoto testu se „ptám“ těla, a díky tomu získávám odpovědi, které nejsou ovlivněny vědomím nebo systémy přesvědčení. Často si vytváříme názory a přesvědčení na základě zkušeností z dětství, rodinných vzorců nebo prostředí, ve kterém jsme vyrůstali, a to může být v rozporu s tím, co si skutečně naše tělo a duše pamatují. Tyto vzorce mohou ovlivňovat naše chování, reakce a zdraví.

Jakmile identifikuji příčinu problému, hledám vhodné korekce. Ty mohou zahrnovat jednoduchá cvičení, čtení určitých textů nebo jemné techniky zaměřené na obnovení toku energie v těle. Klíčovou roli hrají emoce spojené s daným problémem. Pracuji také s tzv. věkovou regresí, kdy se klient vrací do minulosti, aby našel okamžik nebo situaci, která ovlivňuje jeho současné reakce.

Jedním z hlavních nástrojů této metody je Barometr emocí, který pomáhá identifikovat a pracovat s konkrétními emocemi, jež jsou pro klienta důležité. Každé sezení je velmi individuální a každý klient prochází svým vlastním procesem. One Brain znamená „jednotný mozek“, a proto se při terapii zaměřujeme na zapojení obou hemisfér mozku, které musí spolupracovat, aby bylo možné vidět věci jasně a efektivně zvládat emoce.

Při odblokování dochází k uvolnění emocí, které byly „uvězněny“ v traumatických zážitcích. Tím se obnoví volný tok energie v těle a dochází k úlevě. Aha momenty a uvědomění souvislostí jsou běžnou, ale krásnou součástí tohoto procesu.

Jaké problémy pomáhá Kineziologie One Brain vyřešit?

Kineziologie One Brain® dokáže pomoci nejen v oblasti mezilidských a partnerských vztahů, ale i v mnoha dalších oblastech života. Podporuje řešení traumat, stresů, panických atak a nevysvětlitelných obav z osob, věcí nebo situací. Může pomoci i při zdravotních potížích, jako jsou alergie, a celkově posiluje zdraví a imunitu. U dětí pomáhá s hyperaktivitou, dyslexií, dysgrafií, opožděným psychomotorickým vývojem a jinými poruchami chování nebo učení. Kromě toho zlepšuje schopnost se učit (číst, psát, počítat), koncentraci a komunikaci s ostatními lidmi, což přispívá ke zdravým vztahům v rodině i ke zvýšení sebejistoty.

Tato metoda je velmi účinná při zklidňování hyperaktivních dětí a při podpoře vzájemného pochopení, komunikace a tolerance mezi členy rodiny. Pomáhá také k osobnímu růstu, přijetí sebe sama, posílení láskyplných vztahů a sportovních výkonů.

Kineziologie One Brain® navíc odstraňuje stresy spojené s učením, problémy v zaměstnání, strach z veřejného mluvení, pracovní přepětí, fobie, závislosti a další potíže způsobené negativními zážitky z dětství, dospívání či dospělosti. Pomáhá rovněž při problémech, jako je žárlivost, noční pomočování a nepříjemné vzpomínky.

Metoda dokáže zbavit člověka vnitřních zábran, pochybností o sobě samém, pocitů studu, viny, osamělosti či vyloučení z kolektivu. Uleví také od strachů spojených s porodem, poporodními psychickými potížemi a stresy z nezvládání rodičovské role. Pomáhá eliminovat negativní pocity i sebedestruktivní vzorce chování, a tím navozuje větší pocit svobody a pohody v každodenním životě.

Kineziologické odblokování není náhražkou za lékařskou či psychoterapeutickou péči. Metoda One Brain je vzdělávací metoda ve smyslu rozvoje osobnosti, neslouží k léčení nebo diagnóze ve smyslu klasické medicíny. Kineziologické odblokování je možné provádět i v těhotenství, v případě dětí do 18 let je nutná přítomnost rodiče.

Individuální sezení

Kineziologické odblokování trvá 1,5-2h.

Cena je 1.200Kč / odblokování.

Ráda vám pomohu s problémem, který vás trápí, a společně najdeme nejlepší řešení právě pro vás.

Certifikáty

Břeclav
Břeclav
Břeclav
Břeclav
Břeclav
Břeclav
Břeclav
Břeclav